5 Mart 2014 Çarşamba

Dove Saç Bakım Spreyi ile Saçlara Anında ve Etkili Bakım

Dove’un yeni saç bakım spreyi, saçların elektriklenme, zor şekil alma, kabarma, yumuşaklığını ve pürüzsüzlüğünü kaybetme gibi sorunları için anında ve etkisini uzun süre koruyan çözümler sunuyor.
Kadınları bakımdan gelen güzellikle buluşturan Dove®, ilk çift fazlı saç bakım spreyiyle kadınların yardımına koşuyor. Dove’un üç farklı türünü geliştirdiği sprey, saça anında nem kazandırırken, saçların kolay taranmasını da sağlıyor. Ürün, kuru ve kabaran saçları kontrol altına alırken içeriğindeki hafif nemlendiriciler saçı yağlandırmıyor, ağırlaştırmıyor. Ayrıca tercihe göre her yıkamadan sonra ve kuru saça ihtiyaç duyulan sıklıkta uygulanabiliyor. Günün her saatinde yumuşak, pürüzsüz, kolay taranabilen, bakımlı saçlara fazla vakit harcamadan sahip olmak isteyen kadınlar için Dove, çift fazlı bakım spreyi mükemmel bir çözüm.
Yoğun Onarıcı sprey içerdiği gliserin ve fiber aktiflerle saça derinlemesine nüfuz ederek saçı içeriden onarıyor, saç tellerinin içindeki hasar görmüş proteinlerle etkileşerek fonksiyonlarını ve performanslarını geri kazanmalarını sağlıyor. Bu bileşenlere ek olarak UV filtresi içeren Renk Koruyucu sprey ise saçı UVA-UVB ışınlarına karşı koruyup, boyalı saçın rengini daha uzun süre muhafaza etmesini sağlıyor. Argan, hindistan cevizi ve tatlı badem yağları içeren Besleyici Bakım spreyi saç hücrelerinin ana bileşenlerden biri olarak bulunan ve temel yağ asitlerinden biri olan zengin Omega-9’u barındırıyor, saçı besliyor, uzamasını desteklerken saç dökülmesini önlemeye ve saçı kolayca şekillendirmeye yardımcı oluyor.
Dove’un saç bakım spreyini deneyen kadınların %97’si ürünün çok hızlı emildiğini,  saçlarının daha kolay tarandığını söylerken, %95’iyse saçlarının gün boyu yumuşak ve pürüzsüz olduğunu ve Dove saç bakım spreyinin her an, her yerde kullanım için elverişli bir ürün olduğunu belirtiyor.
Nasıl uygulanır?
İki fazın karışması için ürünü çalkalayın, hafif nemli ya da kuru saçın boy ve uçlarına eşit şekilde uygulayın, durulamayın. Saçınızı tarayın ve her zamanki gibi şekillendirin.

Tavsiye edilen satış fiyatı
Dove Saç Bakım Spreyi:12,90 TL

1 yorum:

Sevgi ve neşe ile kalın.
Gamze Haseki